Musikk VG3

Før du begynner i vg3 må du velge programfag. Det vanlige for musikkelever er å velge Musikk fordypning 2. Du har likevel mulighet til å velge bort dette faget og erstatte det med et annet programfag.  Snakk gjerne med kontaktlæreren din om du velger dette. Du skal velge ett fag i blokk 1. Vær oppmerksom på at elever som ikke hadde fremmedspråk i ungdomssskolen, må velge tysk 1+2 i Vg3. Faget dere kan velge, ligger i blokk 1.

Til høyre finner du beskrivelse av de fagene som tilbys i fagvalget. Vær oppmerksom på at det ikke er alle fag som er tilgjengelig for deg som elev på musikk. Gå inn og les om innholdet i de ulike fagene.

Nedenfor ligger oversikten over fag som tilbys  når du velger. Du må være oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle fag settes i gang. Det avhenger av at mange nok elever velger faget..

Blokk 1

Scenisk dans fordypning 2   Musikk fordypning 2

Fysikk 1