Hvordan velger jeg?

Informasjon til elever som skal gjennomføre valg av programfag for skoleåret 2021/2022.

Alle videregående skoler i Oslo tar i år i bruk et nytt dataprogram som heter Visma InSchool (VIS).

Du skal derfor foreta valg av programfag i det nye datasystemet.  På vår skole åpner vi fagvalget 22.01 og fristen for å ha gjennomført fagvalget er 29.01.

Nedenfor er fremgangsmåten beskrevet:
1: Gå til denne innloggingssiden: her

2. Bruk din feidebruker i innlogging (det er den samme som du bruker til innlogging på skole)

3. Når du har kommet inn i VIS går du i venstremenyen til punktet – Kommunikasjon – og leser meldingen du har fått Herdis Wiig (fagvalgsansvarlig) Der vil du få nærmere beskjed om fagvalget.

4. Fagvalget gjennomføres ved å gå til menypunktet: Elever og deretter velge Fagvalg og Fagvalg
NB: Teknologivitenskap heter "Teknologi og forskningslære" i Fagvalget. Engelsk 1 programfag heter "Internasjonal engelsk" . (Kort forklaring: Har å gjøre  med koder for Fagfornyelsen som ikke er på plass ennå)

5. Hvis du har problemer med innloggingen med feidebruker – ta kontakt med
Edvard Munch videregående