Kompani Munch

Vi ønsker å gi elever som er ekstra motiverte, hardtarbeidende og talentfulle mer fordypning og større kunstneriske utfordringer.

Årets kompani, det andre i rekken, består av 12 dansere, fordelt på tre trinn og begge danselinjer. 29.januar 2019 danset Kompaniet på Scene 2 i Operaen som en del av konserten med verdensberømte Juilliard String Quartet. Stykket de fremførte bar navnet "Crossed directions" og ble koreografert av Lise Tiller Sikkeland og Christine Nypan. Stykket ble også fremført på skolens årlige elevforestilling på Black Box teater 14.-16.februar.

Årets Kompani Munch består av:

• Isabel Nguyen Dao
  • Kevin Haugan
  • Håkon Johansen
  • Agnes Sverresdatter Svelland
  • Elise Sofie Stenvik Øymoen
  • Tuva Godnes Iversen
  • Katja Weber McGunnigle
  • Ryan Le-Nguyen
  • Marie Skaun Kikut
  • Sofie Sommerfelt Grønvold
  • Alma Adjeley Apenteng
  • Vilde Myklemyr Leion

Repertoir:
"A hundred fingertips" – koreografi Lise Tiller Sikkeland – premiere 6. februar 2018
"Crossed directions" – koreografi av Lise Tiller Sikkeland og Christine Nypan – premiere 29.januar 2019 på Operaens Scene 2
Kostymene til "Crossed directions" er designet og produsert av Vg3 Design og Tekstil på vår egen skole.

Foto: Peter D. Hypher