Musikk VG2

Før du begynner i vg2 må du velge programfag. Det vanlige for musikkelever er å velge Musikk fordypning 1. Du har likevel mulighet til å velge bort dette faget og erstatte det med et annet programfag. Planlegger du dette vil vi be deg om å ta en samtale om fagvalg med kontaktlærer før du gjennomfører valget.

Du må også velge matematikk. Det er mulig å velge mellom:

Matematikk R1 – realfaglig matematikk – fem timer per uke

Matematikk S1 – samfunnsfaglig matematikk – fem timer per uke

Matematikk 2P – praktisk matematikk – tre timer per uke

Nedenfor finner du en oversikt over fagene du kan velge mellom.

Til høyre finner du beskrivelse av de fagene som tilbys i fagvalget. Vær oppmerksom på at det ikke er alle fag som er tilgjengelig for deg som elev på musikk. Gå inn og les om innholdet i de ulike fagene.

Du velger fag ved å gå inn på www.blokkvalg.no. Brukernavn og passord til Blokkvalg får du tilsendt på mail. Hvis du etter 3. januar 2018 ikke har fått brukernavn og passord, må du ta kontakt med din kontaktlærer.

Fristen for fagvalget er mandag 15. januar 2018

Blokkskjema - Musikk vg2