Dans VG2

Før du begynner i vg2 må du velge programfag. Det vanlige for danseelever er å velge Scenisk dans fordypning 1. Du har likevel mulighet til å velge bort dette faget og erstatte det med et annet programfag. Planlegger du dette er det lurt å ta en samtale med fagvalg med kontaktlærer før du gjennomfører valget. Du skal velge et fag i blokk 2.

Du må også velge matematikk (blokk 4). Det er mulig å velge mellom:

Matematikk R1 – realfaglig matematikk – fem timer per uke

Matematikk S1 – samfunnsfaglig matematikk – fem timer per uke

Matematikk 2P – praktisk matematikk – tre timer per uke

Til høyre finner du beskrivelse av de fagene som tilbys i fagvalget. Vær oppmerksom på at det ikke er alle fag som er tilgjengelig for deg som elev på dans. Gå inn og les om innholdet i de ulike fagene.

Nedenfor ligger oversikten over fag som tilbys når du velger. Du må være oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle fag settes i gang. Det avhenger av at mange nok elever velger faget.

Blokk 2

Blokk 4