Velkommen til Åpen dag på Edvard Munch vgs!

Åpen dag

Edvard Munch vgs holder til i det som var Kunst- og håndverksskolens tidligere lokaler, i Ullevålsveien 5. Skolen tilbyr programområdene studiespesialisering, kunst design og arkitektur, design og håndverksfag, musikk og dans.

Elevmiljøet er fargerikt og spennende – og lærerne er engasjerte og kreative. Skolen ønsker å balansere høye faglige ambisjoner med skape et støttende læringsmiljø.

På Åpen dag får du møte lærere og elever fra alle våre utdanningsprogram – og delta på ulike aktiviteter:
Teaterensemble // Språkmarked // Bølger med seigmenn //Industrirobot i aksjon // Selvkjørende legobiler // Fotostudio // Makerspace // Modellbygging // Og mye mer …

Åpen undervisning i musikk og dans // Komponering og elektronisk musikk // Åpne verksteder på gull- og sølvsmed, blomst og trearbeid

Elevguider viser deg rundt i bygget og forteller om skolen og våre spennende fagtilbud innenfor:

• Studiespesialisering
• Kunst, design og arkitektur
• Frisør, blomster og interiør- og eksponeringsdesign
• Håndverk, design og produktutvikling (tekstil, trearbeid og gull- og sølvsmed)
• Dans
• Musikk

Informasjonsmøte i Konsertsalen hvor rektor og elever gir informasjon om skolen og skolens utdanningstilbud. Dans, musikk og moteshow.

Vi håper du tar turen og gleder oss til å møte deg!

Program - Åpen dag