Oversikt over midttimeaktiviteter

MunchStrikk er et kom-og-strikk tilbud til alle skolens elever og andre ansatte. Tina og Sigrid har et skap fullt av garn og flotte strikkebøker for alle som liker å strikke. Her er det lav terskel og hyggelig å være. Har du lyst til å lære, viser vi gjerne hvordan. Vi har noen tanker om å utvikle et eget MunchMønster som kan brukes til en MunchLue eller noe annet nyttig. Har du lyst til å strikke? Har du strikkeidéer du har lyst til å dele med andre? Stikk innom og se om dette er noe for deg! Velkommen! 

Ansvar: Sigrid Hageman og Tina Tahtchieva

Sted: Biblioteket (rom 108) 

MunchKor

Hvis du er glad i å synge, er du velkommen til MunchKor! Spesielt hvis du har lyst til å synge sammen med andre! Vi kommer til å synge musikk fra ulike sjangre og tider - men et slags fellestrekk for høstens repertoar er sanger som brenner av vilje og følelser. Det blir religiøse spirituals, kommunistiske kampsanger, kjærlighetssanger fra renessansens Italia og drikkeviser fra Stockholms kroer (eller rennestein) en gang på 1770-tallet. Og selvfølgelig norske folketoner - et par skikkelig triste av dem skal få være med. 

Ansvar: Sindre Beitohaugen 

Sted: Rom 109 

Prestasjonsforberedelser 

Denne midttimeaktiviteten er et tilbud til musikkelever og andre interesserte som føler at de trenger øvelse i å mestre nervøsitet i forbindelse med ulike former for opptredener. Vi spiller for hverandre, deler positive og negative erfaringer fra egen opptreden, snakker og diskuterer ulike metoder med tanke på å beherske utfordringer og forbedre egne prestasjoner. 

Ansvar: Hector Novas 

Sted: Rom 509A 

Språkkafé 

Tanken med språkcafé er at du skal få anledning til å praktisere målspråket i en uformell setting. Det er rett og slett en mulighet til å snakke spansk/fransk/tysk/italiensk og lære litt om kulturen i de respektive landene. Litt kaffe, te og kjeks blir det kanskje.

Hvilke språk og når? Spansk i uke 36, 41 og 45. Fransk i uke 37, 42 og 46. Tysk i uke 38, 43 og 49. Italiensk i uke 39, 44 og 50. Noter deg uker og prøv ut dette tilbudet! 

Ansvar: Språkseksjonen v/Riikka K Nilsson

Sted: Rom 222B  

Abel-timen 

Dette er et tilbud til deg som vil trene på matematikk sammen med andre. Her får du og dine medelever mulighet til å jobbe med faget og løse de oppgavene dere ønsker slik at dere kan lære av hverandre. Det vil også være faglærere til stede som kan hjelpe til. 

Du kan selvfølgelig jobbe med andre realfag også, lærerne hjelper til så godt de kan. 

Ansvar: Realfagsseksjonen v/Martin Lamo Dehli

Sted: Rom 220 og 221 

Aasen-tunet

Norsklærerne tilbyr praktiske nynorskøvelser i denne midttimeaktiviteten. 

Ansvarlig: Norsklærerne v/ Herdis Wiig

Sted: Rom 219

Sjakk-klubb 

Har du lyst til å spille sjakk med medelever på skolen? Da er denne midttimeaktiviteten midt i blinken for deg! 

Ansvar: Ivar Smørgrav, Steinar Refsdal og Andreas Berg

Sted: rom 335A

Spillklubb

Er du kjempegod i et spill? Eller kanskje du ikke har spilt så mye og har lyst til å prøve? Kanskje du bare har lyst til å se på eller spille på din egen DS i et hjørne? Det er selvsagt OK! Kom og gjør din greie med andre som gjør sin greie. Alle er velkommen!

Ansvar: Ada Benedicte Ellinger

Sted: 227B

SketchUP-kurs

Last ned gratisversjonen av SketchUp Make og kom for å lære mer om 3D-modellering! SketchUp er enkelt å lære og kan brukes til visualisering innenfor arkitektur og design – men også på andre områder.

Ansvar: Axel Halvorsen

Sted: Rom 340A

Messingensemble

Messingensemblet er et tilbud for alle som spiller et messinginstrument. Ta med instrument og sammenleggbart notestativ. Ensemblet spiller alt fra duetter, trioer, kvartetter, kvintetter og opp til 10-stemt musikk - avhengig av hvor mange som deltar.

Ansvar: Hilde Prestrud Kosberg

Sted: Rom 333

Pianoforum

Pianolærerne ved skolen inviterer til pianoforum som midttimeaktivitet. Pianister og piano-interesserte samles for å spille for hverandre, gi hverandre tilbakemeldinger, høre på musikk, diskutere repertoar, teknikk, interpretasjon og annet relevant stoff for pianister.  

Ansvar: Pianolærerne v/ Kari Dajani

Sted: Rom 405

Pilates

Pilates er en form for styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål. Fokus er på statisk styrke og å bygge opp den indre støttemuskulaturen fra bunnen av slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte. Ta på tøy som er lett å bevege seg i og prøv ut Pilates!

Ansvar: Johanna Marthinsson

Sted: Store dansesal 051

oppstart: kl 12.30

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons er et rollespill satt i en middelalder-verden der både magi og monstre finnes i mange former. Er du nybegynner eller har noe erfaring med D&D? Du er uansett velkommen til å delta på denne aktiviteten!

Ansvar: Mathias Monrad Morsund (elev KD)

Sted: Rom 226A

Cosplay

I Cosplay lager man kostymer og kler seg ut som en karakter fra en animefilm eller andre filmer, serier eller spill. Gruppen er et tilbud til alle som er interessert i cosplay og som ønsker å finne noen å dra sammen med på treff og "conventions".

Ansvar: Sonja M. P. Øhman og Malin Sjølie 2KDA (elever KD)

Sted: Pilestredet Park 7, rom 330 (tredje etasje)

Quiz

Vi arrangerer quiz for alle som har lyst til å teste allmennkunnskapen sin. Spørsmålene handler om stort og smått, nytt og gammelt, høyt og lavt. Med andre ord: dette er en allmennquiz for alle som kan litt av hvert. Man kan stille lag på inntil 4 på quizen.

Ansvar: Herdis Wiig

Sted: Rom 102A

Fortellerstund

Har du behov for en liten lur, et tilbakeblikk til barndommen eller trenger du bare en god historie? Kom på fortellerstund og kjenn at alt stresset slipper taket mens du lytter til de største klassikerne fra barndommen! Ta gjerne med noe varmt å drikke, lunsjen din eller strikketøy. Åpent for absolutt alle!  

Ansvar: Karin Gjørv Røraas

Sted: Rom 335B

 

Juleverksted hos blomsterdekoratørene

Blomsterdekoratørelevene i VG1 lærer bort små enkle triks slik at du kan dekorere til jul med tørre materialer.

Ansvar: Erik Køpke

Rom: Blomsterdekoratørverksted