Oversikt over midttimeaktiviteter

MunchStrikk er et kom-og-strikk tilbud til alle skolens elever og andre ansatte. Tina og Sigrid har et skap fullt av garn og flotte strikkebøker for alle som liker å strikke. Her er det lav terskel og hyggelig å være. Har du lyst til å lære, viser vi gjerne hvordan. Vi har noen tanker om å utvikle et eget MunchMønster som kan brukes til en MunchLue eller noe annet nyttig. Har du lyst til å strikke? Har du strikkeidéer du har lyst til å dele med andre? Stikk innom og se om dette er noe for deg! Velkommen!

Ansvar: Sigrid Hageman og Tina Tahtchieva

Sted: Biblioteket (rom 108)

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons er et rollespill satt i en middelalder-verden der både magi og monstre finnes i mange former. Er du nybegynner eller har noe erfaring med D&D? Du er uansett velkommen til å delta på denne aktiviteten!

Ansvar: Mathias Monrad Morsund (elev KD)

Sted: Rom 226A

Spillklubb

Er du kjempegod i et spill? Eller kanskje du ikke har spilt så mye og har lyst til å prøve? Kanskje du bare har lyst til å se på eller spille på din egen DS i et hjørne? Det er selvsagt OK! Kom og gjør din greie med andre som gjør sin greie. Alle er velkommen!

Ansvar: Ada Benedicte Ellinger

Sted: 225

Sjakk-klubb

Har du lyst til å spille sjakk med medelever på skolen? Da er denne midttimeaktiviteten midt i blinken for deg!

Ansvar: elevdrevet

Sted: Biblioteket (rom 108)

Språkverksted

Tanken med Språkverksted er at du kan få hjelp til språkfagene – å "reparere" det som ikke fungerer og å finne "reservedeler". Hvis du ikke helt vet hvordan man bøyer verb, analyserer setninger eller bruker hjelpeverb, er dette stedet for deg.

Ansvar: Språkseksjonen v/Riikka K Nilsson

Sted: Rom 222B

Abel-timen

Dette er et tilbud til deg som vil trene på matematikk sammen med andre. Her får du og dine medelever mulighet til å jobbe med faget og løse de oppgavene dere ønsker slik at dere kan lære av hverandre. Det vil også være faglærere til stede som kan hjelpe til.

Du kan selvfølgelig jobbe med andre realfag også, lærerne hjelper til så godt de kan.

Ansvar: Realfagsseksjonen v/Martin Lamo Dehli

Sted: Rom 220 og 221

Aasen-tunet

Norsklærerne tilbyr praktiske nynorskøvelser i denne midttimeaktiviteten.

Ansvarlig: Norsklærerne v/ Herdis Wiig

Sted: Rom 219

Messingensemble

Messingensemblet er et tilbud for alle som spiller et messinginstrument. Ta med instrument og sammenleggbart notestativ. Ensemblet spiller alt fra duetter, trioer, kvartetter, kvintetter og opp til 10-stemt musikk - avhengig av hvor mange som deltar.

Ansvar: Hilde Prestrud Kosberg

Sted: Rom 333

Pianoforum

Pianolærerne ved skolen inviterer til pianoforum som midttimeaktivitet. Pianister og piano-interesserte samles for å spille for hverandre, gi hverandre tilbakemeldinger, høre på musikk, diskutere repertoar, teknikk, interpretasjon og annet relevant stoff for pianister.

Ansvar: Pianolærerne v/ Kari Dajani

Sted: Rom 405

Prestasjonsforberedelser

Denne midttimeaktiviteten er et tilbud til musikkelever og andre interesserte som føler at de trenger øvelse i å mestre nervøsitet i forbindelse med ulike former for opptredener. Vi spiller for hverandre, deler positive og negative erfaringer fra egen opptreden, snakker og diskuterer ulike metoder med tanke på å beherske utfordringer og forbedre egne prestasjoner.

Ansvar: Hector Novas

Sted: Rom 509A

Cosplay

I Cosplay lager man kostymer og kler seg ut som en karakter fra en animefilm eller andre filmer, serier eller spill. Gruppen er et tilbud til alle som er interessert i cosplay og som ønsker å finne noen å dra sammen med på treff og "conventions".

Ansvar: Sonja M. P. Øhman og Malin Sjølie 2KDA (elever KD)

Sted: Rom 222A

Quiz

Vi arrangerer quiz for alle som har lyst til å teste allmennkunnskapen sin. Spørsmålene handler om stort og smått, nytt og gammelt, høyt og lavt. Med andre ord: dette er en allmennquiz for alle som kan litt av hvert. Man kan stille lag på inntil 4 på quizen.

Ansvar: Herdis Wiig

Sted: Rom 102A OBS! Ikke hver onsdag - se infoskjermer for nærmere informasjon.

MunchKor

Hvis du er glad i å synge, er du velkommen til MunchKor! Spesielt hvis du har lyst til å synge sammen med andre! Musikk fra ulike sjangre og tider.

Ansvar: elevdrevet

Sted: Rom 109