kantine.jpg

ISS er vår kantineleverandør. Deres uttalte mål er å servere mat som følger Helsedirektoratets kostholdsråd:

• Mer grønnsaker, friske urter, frukt og bær

• Mindre rødt kjøtt og mer fisk og hvitt kjøtt (kylling, kalkun)

• Mindre hvitt mel og mer grovt brød og fullkornsprodukter

• Mindre salt og mindre sukker

• Velg magert kjøtt, magre meieriprodukter og sunne matoljer

Samtidig bestreber de seg på å servere mat som gjenspeiler trender og appellerer til ungdommens smakpreferanser – og å ha et tilbud i alle prisklasser til våre elever.

Frokostmeny

Kantina har en fast frokostmeny som består av havregrøt, varm toast, frokostblanding, havrevafler, frukt og smoothie. I tillegg får du kjøpt kaffe, te og kalde drikker.

Lunsjmeny

Kantina utarbeider en meny for uka som settes opp som oppslag utenfor kantina til hver mandag. De serverer en suppe og en varm matrett hver dag, i tillegg til påsmurt, smoothie, bakevarer og salater.

Betalingsmåter

Du kan betale med kort (via bankterminal). Du kan også opprette et abonnement (kantinekort) ved å gå til denne linken: https://iss.kantinebetaling.no/Home/Login.

Her kan du registrere elev som bruker og forhåndsbetale inn en valgfri sum som eleven kan benytte ved kjøp i kantina. Registrering opp mot kantinekortet skjer ved hjelp av en QR-kode som sendes til elevens mobil ved registrering.

OBS! Du må benytte skolens epostadresse ved opprettelse av kantinekort for å bli koblet opp mot samme domene som kantinas kasseapparat er registrert på (osloskolen).

Les mer i denne bruksanvisningen for registrering av kantinekort.