Midttimeaktiviteter

Lærerne våre leder en del av midttimeaktivitetene, men gjennom skoleåret tar også elevene selv initiativ til oppstart og gjennomføring av midttimeaktiviteter. Disse aktivitetene er åpne for alle og gir en mulighet til å treffe og gjøre noe sammen med elever på tvers av fag og trinn.

MunchStrikk

MunchStrikk er et kom-og-strikk tilbud til alle skolens elever og ansatte. Vi har et skap fullt av garn og flotte strikkebøker for alle som liker å strikke. Her er det lav terskel og hyggelig å være. Har du strikkeidéer du har lyst til å dele med andre? Vi viser hverandre og lærer av det. Stikk innom og se om dette er noe for deg!
Sted: Biblioteket (rom 108)

Sjakk-klubb

Har du lyst til å spille sjakk med medelever på skolen? Da er denne midttimeaktiviteten midt i blinken for deg!

Sted: Biblioteket (rom 108)

Prestasjonsforberedelser

Denne midttimeaktiviteten er et tilbud til musikkelever og andre interesserte som føler at de trenger øvelse i å mestre nervøsitet i forbindelse med ulike former for opptredener. Vi spiller for hverandre, deler positive og negative erfaringer fra egen opptreden, snakker og diskuterer ulike metoder med tanke på å beherske utfordringer og forbedre egne prestasjoner.

Sted: Rom 509A

Cosplay

I Cosplay lager man kostymer og kler seg ut som en karakter fra en animefilm eller andre filmer, serier eller spill. Gruppen er et tilbud til alle som er interessert i cosplay og som ønsker å finne noen å dra sammen med på treff og "conventions".

Sted: Rom 340

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons er et rollespill satt i en middelalder-verden der både magi og monstre finnes i mange former. Er du nybegynner eller har noe erfaring med D&D? Du er uansett velkommen til å delta på denne aktiviteten!

Er du interessert i andre spill – enten spille alene eller med andre? Kanskje du også kan treffe andre spill-interesserte her? Alle er velkommen!

Sted: Rom 226A

Abel-timen

Dette er et tilbud til deg som vil trene på matematikk sammen med elever. Dere løser oppgaver dere ønsker slik at dere kan lære av hverandre. Det vil også være faglærere til stede som kan hjelpe til.

Du kan selvfølgelig jobbe med andre realfag også, lærerne hjelper til så godt de kan.

Sted: Rom 220 og 221

Factorio

"Vi bygger fabrikk på en fremmed planet i PC-spillet Factorio. Uten en høy grad av automatisering, blir det vanskelig samtidig å holde kontroll på planetens bitende urinnvånere og følge teknologiens strenge marsj fremover.Bli med om du liker å lage komplekse systemer fra enkle byggeklosser.

Sted: Rom Makerspace

Othello

Othello er et gammelt strategi-brettspill oppfunnet i 1883. Det er lett å lærer spillet, og de fleste er i gang på et par minutter. Men de endeløse mulighetene for taktikk og problemløsning gjør at spillet aldri blir kjedelig. En gruppe elever har blitt hekta – og inviterer alle som har lyst til å spille Othello i midttimen.

Sted: Rom 110

Vennegjengen UB

Ungdomsbedriften Vennegjengen UB forsøker å få i gang tilbud og aktiviteter rettet mot ungdom og er opptatt av at alle har det fint på skolen. I midttimene inviterer de til film, spill, snacks og kos. Kom innom dersom du vil hygge deg og slappe av – og samtidig bli kjent med noen andre elever ved skolen!

Alle er velkomne, bare å komme!

Sted: Rom 217B