Kunst, design, arkitektur VG2

Før du begynner i vg2 må du velge programfag.. Det vanlige for elever på KDA er å velge et fag fra eget programområde: Arkitektur og samfunn, Design og bærekraft, Foto og grafikk, Kunst og skapende arbeid. Du har likevel mulighet til å velge bort dette og erstatte det med et annet programfag. Planlegger du dette vil vi be deg om å ta en samtale om fagvalg med kontaktlærer før du gjennomfører valget.

Du må også velge matematikk. Det er mulig å velge mellom:

Matematikk R1 – realfaglig matematikk – fem timer per uke

Matematikk S1 – samfunnsfaglig matematikk – fem timer per uke

Matematikk 2P – praktisk matematikk – tre timer per uke

Nedenfor finner du en oversikt over fagene du kan velge mellom.

Til høyre finner du beskrivelse av de fagene som tilbys i fagvalget. Vær oppmerksom på at det ikke er alle fag som er tilgjengelig for deg som elev på KDA. Gå inn og les om innholdet i de ulike fagene.

Du velger fag ved å gå inn på www.blokkvalg.no. Brukernavn og passord til Blokkvalg får du tilsendt på mail. Hvis du etter 3. januar 2018 ikke har fått brukernavn og passord, må du ta kontakt med din kontaktlærer.

Fristen for fagvalget er mandag 15. januar 2018

Blokkskjema - KDAs vg2