Ordinært løp

Trearbeid

Ønsker du å utvikle dine skapende evner, jobbe med kreative prosesser og få kompetanse på arbeidsprosesser fra idé til ferdig produkt? Har lyst til å lære deg gode håndverksteknikker og skape dine egne kvalitetsprodukter?

Ønsker du yrkeskompetanse/fagbrev eller kanskje en praktisk og estetisk vei til studiekompetanse? Eller kanskje begge deler? Da bør du velge design- og håndverk.

Karriereveier

Utdanningsprogrammet Design og håndverk gir deg mulighet for 50 fagutdanninger hvor du kan få jobbe med

• Mote, design og trender
  • Innovative arbeidsprosesser
  • Produktutvikling innen design og håndverk
  • Moderne teknologi og håndverkstradisjoner

Edvard Munch tilbyr

• Vg1 Design og håndverk
  • Vg2 Design og tekstil
  • Vg2 Design trearbeid
  • Vg2 Design og gullsmedhåndverk
  • Vg2 Blomsterdekoratør

Allerede på Vg1 vil du få mulighet til å fordype deg innenfor det fagområdet du er interessert i.

Samarbeid med arbeidslivet

Et lærerteam med bred faglig kompetanse samarbeider om utvikling av faglige  undervisningsopplegg som på ulike nivåer er knyttet opp mot samarbeidspartnere i næringslivet. Vi har som mål å forberede elevene på fremtidig yrkesutøvelse og vi bruker derfor undervisningsformer og metoder som er relevant i forhold til arbeidslivets behov.

Edvard Munch vgs er en skole med mange beslektede utdanningsprogram, noe som også gir et flott utgangspunkt for spennende, tverrfaglige samarbeidsprosjekter.

Mer informasjon på vilbli.no