Kunst, design og arkitektur

elever og arkitekturmodell

Kunst, design og arkitektur

Ved å velge programområdet Kunst, design og arkitektur får du fordypning innen arkitektur, design og visuelle kunstfag. Gjennom kreative prosesser utvikler du evne til nyskaping og problemløsning. Skolen vi både ha fokus på praktisk utøvelse med teoretiske studier og planlagte prosjekter med eksterne aktører. 

 

Karriereveier

Når du har fullført tre år på Kunst, design og arkitektur, får du generell studiekompetanse som åpner for studier på høgskole- og universitetsnivå. Du kan også velge fordypning i realfag som kreves av noen høgskoler og universiteter.  Med denne bakgrunnen vil du være spesielt godt rustet til studier innenfor kunst, kultur, design og arkitektur. 

 

Engasjerende og relevant utdanning

Edvard Munch vgs er en ny, moderne og velutstyrt skole med dyktige lærere i både fellesfag og programfag. Du får opplæring innenfor grunnleggende teknikker i skolens mange spesialrom og verksteder. Du vil også få opplæring i og erfaring med digitale arbeidsmåter. Skolen ligger sentralt i byen, og vi vil ha mange samarbeidspartnere som vil bidra til gjøre undervisningen engasjerende og relevant forberede elevene på å møte kravene i fremtidige studier og arbeidsliv.

 

Programfag

  • Kunst, design og arkitektur
  • Evt fag fra studiesforberedende utdanningsprogram

Elever med forsert løp i matematikk vil få muligheten til å ta matematikk R1 på Vg1.

Oversikt valgfrie programfag Edvard Munch vgs (PDF)

Mer informasjon på vilbli.no